| آخرین ارسال ها |
| نوار پیام ها |
|
مدیریت پیام ها |
| امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
| اطلاعات نویسنده |
جمعه ۲۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ بعد از ظهر
|
|||||
|
عضو
شماره عضویت :
353
حالت :
ماه
64
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
458
پسند ها :
124
|
یا علی
در ابتدای عرایض باید بگویم که این پست فقط برای معرفی یک نرم افزار برای رکورد صدای هیئت با کمترین امکانات است و هیچ ارزش دیگری ندارد و مغروض آموزش نیست و فقط تبادل تجربیات و ترفند های جاروکشیدن کوی آل الله است. همیشه یکی از دغدغه های بچه هیئتی انست که صدای جلسه به یادگار ضبط شود...راه های مختلفی وجود دارد ... با یک فیش و یک لبتاپ می توان این مهم صورت گیرد.... در مورد نرم افزار نیز باید عرض کنم که برنامه های زیادی برای این کار وجود دارند که من یکی از آن ها را که احتمالن ساده ترین هم باشد را خدمت هم سنگران معرفی می کنم... البته که adobi auditionمعروف ترین نرم افزار ها برای کار های مربوط به صوت است... اما ما برای رکورد اغلب از Audio Record Edit Toolboxاستفاده می کنیممحیط این نرم افزار ساده و برای رکورد اماده است و لی باید مراقب بود که در حین رکورد فیش از لب تاپ جدا نشود که اگر جدا شود همه رشته هایتان پنبه خواهد شد و صداهای قبلی کلا حذف میشود.
جلسات هیئت ما اغلب با همین برنامه رکورد می شود و اکنون یکی از بهترین جلسات،،،که مربوط به میلاد امام رئوف در سال گذشته می باشد را برایتان قرار می دهم... می پسندم 7 0 7 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||
|
|
|||||
| امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
|
|