آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۴ ۰۳:۲۵ بعد از ظهر
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
بانو
شماره عضویت :
93
حالت :
ارسال ها :
472
محل سکونت : :
تهران
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
255
اعتبار کاربر :
3025
پسند ها :
329
تشکر شده : 620
|
تاس کباب، طرز تهیه تاس کبابطرز تهیه تاس کباب را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد. تاس کباب یکی از خوراک های خوشمزه گوشتی قدیمی است که آن را همراه مواد و سبزیجات مختلفی درست می کنند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این تاس کباب خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
تاس کباب,طرز تهیه تاس کباب,تاس کباب به,تاس کباب با گوشت چرخ کرده,شیوه تهیه تاس کباب,تاس کباب بادمجان,تاس کباب آلو,دستور پخت تاس کباب,تاس کباب چرخ کرده,طرز تهیه تاس کباب گوشت طرز تهیه تاس کباب
مواد لازم برای 6 نفر :
شیوه پخت تاس کباب :
*. آلو را از قبل در آب سرد خیس می کنیم. پیاز را به صورت حلقه های نازک می بریم. پوست به را نیز کنده و به اندازه پره های پرتقال ورقه ورقه می بریم. سیب زمینی را هم پس از پوست گرفتن حلقه حلقه می کنیم. گوشت را نیز به شکل ورقه های نازک( تقریبا به طول و عرض دو بند انگشت) تکه تکه می کنیم.اکنون یک قابلمه تقریبا بزرگ روی اجاق می گذاریم و دو قاشق روغن کف آن می ریزیم و نخست دو ردیف پیاز حلقه شده.
*. سپس یک ردیف گوشت روی آن می چینیم و کمی آلو روی آن می ریزیم و چند تکه به هم می گذاریم. گرد غوره را با نمک و فلفل و ادویه مخلوط کرده و روی این مواد می پاشیم و سپس یک قاشق روغن دیگر می ریزیم و این کار را تا تمام شدن مواد ادامه می دهیم و با افزودن دو لیوان آب در قابلمه را می بندیم و می گذاریم روی حرارت ملایم کاملا بپزد.
*. دست آخر سیب زمینی های ورقه شده را روی تاس کباب می ریزیم و با حل کردن رب گوجه فرنگی در نصف لیوان آب آن را داخل تاس کباب می ریزیم. این غذا تا آماده شدن نباید آب داشته باشد بنابراین مرتب به غذا سر بزنید. به هنگام کشیدن غذا در دیس دقت می کنیم تاس کباب را با کفگیر پهنی که مواد را مخلوط و له نکند بکشیم. چاشنی این غذا، سبزی خوردن، دوغ محلی و ترشی تازه است.
خواص به :
*. عقل را زیاد ، قلب ضعیف را نیرومند و معده را تمیز میکند بر نیروی دل می افزاید و ترسو را شجاع و فرزند را نیکو میکند و کسی که آن را بخورد خداوند تا چهل روز حکمت را به زبان او جاری میکند و همّ ( نگرانی ) را میبرد بخیل را بخشنده میکند و کسی که سه روز ناشتا آن را بخورد ذهنش صاف میشود و بر حلم و علم او می افزاید و از کید شیطان و لشکریان او حفظ مینماید.
می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
موضوعات مشابه | ||||
عنوان موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین پاسخ |
یازده پیش غذای خوشمزه و ساده |
بلاغ مبین |
5 | 6738 | بانوی آفتاب |
|