انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » کامپیوتر و اینترنت » خدمات سایت و وبلاگ, کدهای جاوا » آموزش نصب وردپرس روی هاست



آموزش نصب وردپرس روی هاست

با سلام خدمت همه ی دوستان  قصد دارم که در این اموزش شما را با چگونگی نصب وردپرس روی هاست لینوکس cpanel آشنا کنم که در سایر هاست ها هم زیاد با هم فرقی ندارن چرا که باید سایتی که با وردپرس راه اندازی می کنیم در root ( ریشه ) قرار بگیره. که در این اموزش به صورت کامل توضیح داده میشه. ابتدا به فایل وردپرس نیاز داریم که می تونید از سایت وردپرس فارسی جدیدترین نسخه ی وردپرس فارسی رو دانلود کنید, پیش نهاد می کنم از سایت
Hl,ca kwf ,vn\vs v,d ihsj


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
پنجشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۴ ۱۱:۳۳ بعد از ظهر
مدیر انجمن
rating
شماره عضویت : 44
حالت :
ارسال ها : 2792
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 773
دعوت شدگان : 12
اعتبار کاربر : 21876
پسند ها : 2658
حالت من :  Ashegh.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (9).jpg
تشکر شده : 3464
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:4
کاربران برتر
کاربران برتر
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت
مدال تخصص
مدال تخصص
نشان لیاقت
نشان لیاقت

|

با سلام خدمت همه ی دوستان 
قصد دارم که در این اموزش شما را با چگونگی نصب وردپرس روی هاست لینوکس cpanel آشنا کنم که در سایر هاست ها هم زیاد با هم فرقی ندارن چرا که باید سایتی که با وردپرس راه اندازی می کنیم در root ( ریشه ) قرار بگیره. که در این اموزش به صورت کامل توضیح داده میشه.

ابتدا به فایل وردپرس نیاز داریم که می تونید از سایت وردپرس فارسی جدیدترین نسخه ی وردپرس فارسی رو دانلود کنید, پیش نهاد می کنم از سایت وردپرس فارسی دانلود کنید از جاهای دیگه دانلود نکنید ( به دلیل امنیتی )

خوب بریم سراغ اموزش :

وقتی شما از یک شرکت هاستینگ هاست اجاره می کنید و یک دامنه برای خودتون ثبت می کنید مدت 24 ساعت طول میکشه البته برای هاستینگ های مختلف این ساعت متغییره شاید 24 , 48 و یا حتی 72 ساعت طول بکشه تا سایت شما با دامنه ی خریداری شده فعال بشه. خوب بعد از مراحل خرید یک ایمیل حاوی اطلاعات برای شما ارسال میشه اطلاعاتی درباره ی سرویس خریداری شده و نام کاربری هاست و رمز هاست که تو ایمیل گفته برای ورود به هاست به چه آدرسی برید. که اغلب هاست های لینوکس cpanel به این صورته که به انتهای آدرس سایتتون /cpanel رو اضافه کنید. حال بعد از اینکه وارد صفحه ی ورود هاستتون شدید از شما نام کاربری و رمز عبور می خواد که با ایمیل براتون ارسال شده. مثل تصویر زیر :



در تصویر بالا از شما نام کاربری و رمز عبور به هاستتون رومی خواد که با وارد کردن اطلاعات خود وارد هاست میشید مثل تصویر زیر :



وقتی وارد هاست شدید با صفحه ای مثل تصویر بالا روبرو میشیدکه ظاهر هاست لینوکس شماست که گزینه های زیادی داره و فوق العاده حرفه ای هستش , در این صفحه شما باید روی گزینه ی File Manager که در تصویر مشخص کردم کلیک کنید , وقتی روی این گزینه کلیک کردید یک کادر ظاهر میشه و می پرسه می خواید به کدوم قسمت وارد بشید که در تصویر زیر مشخص کردم.



همون طور که می بینید با کلیک روی گزینه ی File Mamager یه کادری ظاهر میشه مثل تصویر بالا که مشخص شده باید روی کدوم گزینه کلیک کنید , که بعد از انتخاب باید روی دکمه ی Go کلیک کنید. تا وارد بشید به تصویر زیر نگاه کنید:



همون طور که در تصویر می بینید وارد قسمت public-html شدیم در تصویر مشخص کردم که مسیر فعلیمون کجاست و بخش اپلود فایل کجاست , وقتی که هاست می خریم حافظه ی هاست ما خالیه و هیچ چیزی داخلش نیست در تصویر   یک پوشه ایجاد کردم تا فایل هایی که قبلا در این قسمت بود رو اونجا قرار بدم , و بعد از آموزش سر جاشون انتقال بدم. همون طور که گفتم این قسمت خالیه .فایل وردپرس که در بالا گفته شد از سایت وردپرس فارسی دانلود کنید رو باید اینجا آپلود کنید. به تصویر زیر نگا کنید:



روی گزینه ای که در تصویر مشخص شده کلیک کنید تا صفحه ی آپلود براتون ظاهر بشه در صفحه ی آپلود نیز روی گزینه ی Choose File کلیک کنید و به قسمت پایینش دست نزنید و بزارید تو حالت پیش فرض باقی بمونه. مثل تصویر:



بله دوستان همون طور که در تصویر مشخص شده روی گزینه choose file کلیک کنید , بعد از کلیک روی این گزینه پنجره ای باز میشه که می تونید فایل وردپرس دانلود شده را انتخاب کنید تا آپلود بشه. خوب بعد از اینکه فایل رو انتخاب کردید و آپلود انجام شد و به پایان رسید می تونید به صفحه ی قبلی باز گردید و صفحه را رفرش Refresh کنید و نتیجه را ببینید , همون طور که می بینید فایل وردپرس با پسوند زیپ آپلود شده. wordpress.zip  این فایل رو باید از حالت زیپ خارجش کنید به تصویر زیر نگا کنید :



خوب همون طور که میبینید فایل wordpress.zip آپلود شده و برای خارج کردن از زیپ روی اون کلیک راست کنید و روی گزینه ی Extract کلیک کنید و منتظر بمانید تا فایل ها از زیپ خارج بشن بعد از اتمام عملیات یه کادری ظاهر میشه و میگه فایل ها از زیپ خارج شدن , حالا ما دو تا فایل تو هاست داریم یکی به اسم wordpress.zip که فیل زیپمون هست و یکی wordpress که همون فایله زیپ هستش که از حالت زیپ خارج شده. دیگه نیازی به فایل wordpress.zip نداریم و می تونید اون و حذف کنید. سپس  وارد پوشه ی wordpress بشید شاید اسم پوشه ی شما یه چیز دیگه باشه   وارد اون پوشه بشید و همه ی فایل ها رو انتخاب کنید و انتقالشون بدید به ریشه. به تصویر زیر توجه کنید:



در تصویر مشخص شده که باید چیکار کنید ,select all کلیک کنید تا همه ی فایل ها انتخاب بشن سپس روی move file که در تصویر مشخص شده کلیک کنید ، با کلیک روی گزینه ی move file یه کادری باز میشه و می پرسه به کجا انتقال داده بشه مثل تصویر زیر:



در کادر move file قسمت پایین باشد مشخص کنیم تا فایل ها به کدوم قسمت برن اون قسمتی که نوشته public_html تو اون کادر اسم پوشه ی وردپرستون هم هست که باید مثل تصویر بالا بشه یعنی اسم پوشه رو از اخرش حذف کنید و بعدش روی گزینه ی( move files) کلیک کنید، می بینید که کل فایل ها از اینجا حذف و به مسیری که انتخاب کردید رفت ، تو همین صفحه اونجایی که select all رو انتخاب کردید یه گزینه ی دیگه هست به نام back که به عقب بر می گرده روی اون کلیک کنید تا یه مسیر به عقب برگردید همون طور که می بینید همه ی فایل ها رو اینجا انتقال دادیم . حالا تو این فایل ها دنبال فایل wp-config-sample.php بگردید به تصویر زیر نگاه کنید:



همون طور که در تصویر میبینید باید فایل wp-config-sample.php رو انتخاب کنید و روی گزینه Rename که در بالای تصویر مشخص شده کلیک کنید ، بعد از این که روی rename کلیک کردید یه کادر ظاهر میشه اینجا باید اسم این فایل رو تغییر بدید ، کادر تغییر نام در تصویر مشخص شده باید به جای ایون اسم wp-config.php رو وارد کنید یعنی -sample رو پاک کنید و بقیش بمونه.

خوب تا اینجای کار خوب پیش اومدیم اگه تو مرورگرتون آدرس سایتتون رو وارد کنید میبینید یه خطایی ظاهر میشه با اسم خطا در دیتابیس ( بانک اطلاعاتی ) ، چرا؟ چون هنوز واسه وردپرسمون دیتابیس تعریف نکردیم. برای ساخت دیتابیس به صفحه ی اول هاستتون برید در تصویر زیر مشخص شده:



همون طور که در تصویر می بینید و مشخص شده برای ساخت دیتابیس باید وارد قسمت mysql بشید ، روی این گزینه کلیک کنید حواستون باشه در این قسمت نام دیتابیس ، یوزر و پسووردی که انتخاب می کنید باید یادتون بمونه چون باید این اطلاعات رو تو فایل وردپرسی که تغییر نام دادیم وارد کنیم. خوب بعد از کلیک روی mysql با صفحه ای مثل تصویر زیر روبه رو میشید:



خوب تصویر بالا مربوط به صفحه ی دیتابیس هستش , در قسمتی که مشخص شده شما باید نام دیتابیستون رو وارد کنید که خودش یه پیشوند داره مثلا واسه پیشوندش bigthem2 هست که اغلت همون اسم سایت هستش , داخل کادر شماره 1 نام دیتابیس را وارد کنید بهتره این اطلاعات رو روی یک کاغذی بنویسید که فراموش نکنید بعد از وارد کردن نام روی دکمه که با عدد 2 مشخص شده کلیک کنید من اینجا داخل کادر مثلا name رو وارد می کنم. بعد از کلیک روی دکمه یه صفحه میاد مثل تصویر زیر:



همون طور که میبینید نامی که برای دیتابیس وارد کردید اینجا نمایش داده میشه خوب این شد نام دیتابیسمون bigthem2_name این نام دیتابیس ساخته شده توسط من هستش حالا واسه شما یه چیز دیگست , تو یه برگه یا کاغذی این نام رو با عنوان نام دیتابیس بنویسید که یادتون نره و روی گزینه ی Go Back کلیک کنید. با کلیک روی دکمه ی Go Back به صفحه ی قبلی بر می گردید ، تو اون صفحه برید قسمت پایین تر قسمت my sql user اینجا باید یک یوزر برای دیتابیس درست کنیم در تصویر زیر مشخص شده در کادر شماره 1 نام را وارد کنید در کادر شماره 2 پسوورد را ورد کنید و 2 دومی تکرار پسوورد و سپس رو دکمه ی شماره 3 کلیک کنید، به تصویر نگا کنید:



بعد از وارد کردن اطلاعات دکمه ای که با شماره 3 مشخص شده رو کلیک کنید , این نام با نامی که برای دیتابیس در مرحله ی قبلی انتخاب کردید فرق میکنه و یه اسم دیگه براش انتخاب کنید ، سعی کنید از رمز پیچیده ای استفاده کنید البته یه کادری هست که درجه ی پسوورد رو بهتون میگه نام کاربری و رمزی که انتخاب می کنید رو یادداشت کنید. بعد از کلیک روی دکمه ی شماره 3 یعنی Create User صفحه ای مثل تصویر زیر میاد:



بله همون طور که میبینید نام کاربری و رمزی که انتخاب کردیم رو نمایش میده نام کاربری و رمز رو یادداشت کنید. روی گزینه ی Go Back کلیک کنید و به صفحه ی قبل برید ، تو اون صفحه قسمت پایین تر بخش Add user to database نامی که برای دیتابیس انتخاب کردید و نامی که برای یوزر انتخاب کردید رو انتخاب کنید مثل تصویر زیر:



در تصویر مشخص و توضیح داده شده یوزر و نام دیتابیس رو انتخاب کنید و روی add کلیک کنید , بعد از کلیک روی add یه کادر ظاهر میشه که باید همه ی گزینه هاش تیک داشته باشه برای اینکه همه ی گزینه هاتیک دار بشن :



همون طور که در تصویر مشخص شده عمل کنید و روی دکمه ی Make chages کلیک کنید و این کادر را ببندید , و روی Go Back کلیک کنید تا به عقب برگردید در این صفحه دیتابیسی که ساختیم با نام کاربری که براش انتخاب کردیم مشخصه :



میبینید که نام کاربری نام دیتابس و حجم مصرفی رو نمایش میده ، خسته نباشید دیتابیس با موفقیت ساخته شد فراموش نکنید این اطلاعات نام دیتابیس، نام کاربری و پسوورد رو لازم داریم.

حالا بر می گردیم داخل فایل های وردپرس همون فایلی که ویرایشش کردیم و شد wp-config.php اونجا برید و مثل تصویر زیر عمل کنید :



در تصویر مشخص شده که فایل wp-config.php رو انتخاب کنید و روی گزینه ی Edit که در بالای تصویر مشخص شده کلیک کنید باید اطلاعات دیتابس رو داخل این فایل وارد کنید. با کلیک روی edit یه کادری ظاهر میشه اونجا هم روی edit کلیک کنید، حالا صفحه ی ویرایشگر کدها باز میشه و شما باید اطلاعات دیتابس رو وارد کنید مثل تصویر زیر:



درتصویر مشخص شده که باید کدوم قسمت ها رو ویرایش کنید قسمت هایی که زیرشون خط کشیده شده باید پاک بشن و اطلاعات شما جایگزین بشن در این آموزش بنده نام دیتابیس bigthem2_name و نام یوزر bigthem2_nam و رمز انتخابی 123654789 بود که در تصویر باید جایگزین قسمت هایی که زیرشون خط کشیده شده بشن.

خسته نباشید مراحل نصب وردپرس به پایان رسید و شما می تونید آدرس سایتتون رو در آدرس بار مرورگر وارد کنید تا وارد سایت بشید البته یک مرحله که باقی می مونه بعد از وارد کردن آدرس سایت در مرورگر یه صفحه میاد خوش آمد گویی وردپرس , و از شما می خواد یه نام برای سایتتون وارد کنیئ و یه توضیح مختصر درباره ی سایتتون بنویسید و بعدش یه نام کاربری باید برای خودتون درست کنید که به صورت پیش فرض نوشته شده admin پیشنهاد میشه که admin رو پاک کنید (دلیل امنیتی) و یه نام دیگه بنویسید مثلا اسم خودتون سپس در قسمت پایین یه رمز برای نام کاربری ایجاد شده انتخاب کنید این اطلاعات با دیتابس فرق میکنه برای ورود به مدیریت سایت باید این اطلاعات رو وارد کنید، خوب در قسمت پایین ایملتون رو وارد کنید و روی راه اندازی کلیک کنید. حالا می تونید آدرس سایت رو در مرورگر وارد کنید و صفحه ی اصلی ساتتون رو ببینید برای ورود به قسمت مدیریت هم wp-login.php رو به آخر آدرس سایتتون اضافه کنید مثلا www.site.com/wp-login.php و در این صفحه نام کاربری که در مرحله ی قبل ایجاد کردید و رمز عبور رو وارد کنید و روی ورود کلیک کنید.

تبریک میگم شما موفق شدید به همین راحتی وردپرس رو روی هاست لینوکس نصب و راه اندازی کنید. لازمه که بگم کل این عملیات 5 دقیقه طول نمیکشه.

 
















2 تشکر شده از کاربر programmer برای ارسال مفید :
admin , محمدELE ,



  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : programmer
 عازم يک سفرم ، سفری دور به جايی نزديک
سفری از خود من تا به خودم
مدتی هست نگاهم به تماشای خداست و اميدم به خداوندی اوست …





گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« منوی کشویی افقی برای وبلاگ | آموزش نصب قالب در وردپرس و فعال کردن آن »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 12:02 بعداز ظهر