آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
چهارشنبه ۷ امرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۸ بعد از ظهر
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
مواد لازم دسر موز و بستنی,دسر موز و بستنی خوشمزه,درست کردن دسر موز و بستنی,تزیین دسر موز و بستنی,تهیه دسر موز و بستنی,انواع دسر,پیش غذا,دسرهای خوشمزه
*. موزها را پوست کنده و به صورت طولی به 2 نیم ببرید، سپس نصف مقدار کره را در تابه ای بزرگ بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. پس از آن، نیمی از موزها را داخل کره ریخته و تا اندازه ای سرخ کنید که طلایی رنگ شوند. حالا موزها را برگردانده و طرف دیگر آنها را نیز سرخ کنید. *. وقتی موزها پخت، جای آنها را به موزهای خام داده و آنها را نیز به همین طریق سرخ کنید.باقیمانده کره را در تابه دیگری ریخته و روی شعله اجاق گاز، آب کنید. سپس دانه های هل و بادام را به آن اضافه کرده و تفت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا طلایی رنگ شود. *. پوست رنده شده لیموترش را همراه پودر قند و آب پرتقال یا آب آناناس به آنها اضافه کرده و مقداری حرارت دهید تا کمی غلیظ شود. این، در واقع سس این دسر است.در پایان، موزهای سرخ شده را داخل ظرفی چیده و سس را روی آن بریزید و با بستنی سرو کنید. نکته : مراقب باشید موزها را آن قدر سرخ نکنید که له شوند؛ در ضمن از موزهای له و خیلی رسیده استفاده نکنید، زیرا ممکن است در مرحله سرخ کردن، له شده و شکل ظاهری شان تغییر کند. *. همچنین کلسیم، فسفر، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم و منگنز از دیگر املاح و مواد معدنی تشکیل دهنده آناناس به شمار می آیند. آناناس انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه - غنی از ویتامین C بوده و حاوی ویتامین A و B1 و B2 است.
می پسندم 2 0 2 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
اطلاعات نویسنده |
طرز تهیه دسر موز بستنی
چهارشنبه ۷ امرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۳ بعد از ظهر
[1]
|
|||
عضو
شماره عضویت :
1319
حالت :
ارسال ها :
681
محل سکونت : :
زیر سایه ی مرتضی علی هستم
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
166
اعتبار کاربر :
6414
پسند ها :
744
تشکر شده : 307
|
آفرین از همین الان خوب یاد بگیر دیگه تو به جای همسر آینده ت تو خونه آشپزی کنی
می پسندم 0
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
طرز تهیه دسر موز بستنی
یکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۰ بعد از ظهر
[2]
|
||
عضو
شماره عضویت :
2951
حالت :
ارسال ها :
21
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
5
اعتبار کاربر :
84
پسند ها :
4
تشکر شده : 0
|
تاریخچه بستنی
احتمالاً آب میوهی سرد شده در بسیاری از کشورهای جهان از جمله چین از 3000 سال پیش شناخته شده و طبق اطلاعات موجود، رومیهای قدیم از برف کوهها برای سرد کردن آب میوه استفاده میکردهاند. از آن تاریخ تا قرن هیجدهم میلادی، مدارک زیادی در دست نیست، تا این که مارکوپولو اطلاعاتی در زمینهی ساخت نوعی بستني ميوه اي از شیر منجمد را همراه خود از چین آورد. این روش در ونیز مورد استفاده قرار گرفت و سپس در سرتاسر دنيا گسترش یافت.
درمورد تاريخچه ورود بستني به ايران، گفته شده در سال آخر سلطنت ناصرالدين شاه ساختن بستني در ايران متداول شد. بستنی ابتدا به صورت سنتی و دستی با عنوان “بستنی زعفرانی” تهیه میشد. این بستنی درون ظرفی(بشکه ای) دو جداره درست میشد؛ به این صورت که درون جدار داخلی شیر، خامه، شکر، ثعلب و زعفران، و در جدار بیرونی یخ و نمک ریخته میشد؛ سپس بشکه را مرتباً تکان میدادند تا بستنی تهیه شود.
اما امروزه این صنعت توسعه فراوان یافته و تقریباً در تمام جهان به صورت صنعتی تهیه و مصرف میگردد.
نمایندگی بستنی می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر |
||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
برچسب ها
|
طرز ، تهیه ، دسر ، موز ، بستنی ، |
|