آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
چهارشنبه ۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۶ بعد از ظهر
|
|||||||||||||||
بانو
شماره عضویت :
1001
حالت :
ارسال ها :
4221
محل سکونت : :
DAMAVAND
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
273
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
69947
پسند ها :
5815
تشکر شده : 6939
وبسایت من :
وبسایت من
|
روزهداران در ماه مبارک رمضان با رعایت تغذیه صحیح ضامن سلامتی خود باشند.
به گزارش سلام خبر، کارشناس تغذیه گفت:روزه داری بدون رعایت صحیح تغذیه نه تنها ضامن سلامتی نیست بلکه سلامت شخص را هم به خطر می اندازد .شهلاجودت افزود : افرادی بعد از ماه مبارک رمضان، اغلب يا افزايش وزن پيدا مي کنند يا ضعيف شده و دچار بيماريهاي گوارشي مي شوند اين عوارض به این دلیل است که افراد اطلاعات کاملي در خصوص اصول تغذيه مناسب در ماه مبارک رمضان را ندارند . وی با اشاره به اینکه زمان غذا خوردن، ميزان غذا خوردن، چگونه غذا خوردن و انتخاب نوع غذا مهم ترین مواردی است که در تغذيه ماه رمضان بايد مورد توجه قرار بگيرد افزود: در ماه رمضان 3 وعده غذایی افطار شام و سحر را باید در طی شبانه روز داشته باشیم از غذاهای متنوع استفاده کنیم . جودت گفت: از فاصله افطار تا سحر بین 8 تا 12 لیوان آب بنوشیم چون سوخت و ساز بدن را تنظیم و همچنین باعث دفع سموم از بدن میشود. کارشناس تغذیه اظهار داشت:به طور کلی نبايد غذا هاي افطار شامل غذا هاي اصلي، حجيم وسنگين باشد ابتدا با مقداري آب گرم و خرما، خوردن را آغاز کنيد، خوردن مقداري کمي آش بدون حبوبات بسیار مفید است ،از غذا هاي بدون چربي در افطار استفاده کنید و از خوردن آجيل ، بستني، چيبس، گوشت ، پنير، ماست وشير پر چرب در افطار بپرهيزيد. وی با اشاره به اینکه روزه گرفتن در روزهاي گرم و بلند تابستان کمي با فصلهاي ديگر فرق دارد و افراد زود تشنه ميشوند خاطر نشان کرد: استفاده از نوشیدنی های سالم چون آبمیوه ، دوغ بدون نمک و گاز و آب در کنار وعده های غذایی از تشنگی بیشتر شما جلوگیری می کند. جودت اظهار داشت:روزه میتواند از برخی بیماریها مانند دیابت، بیماریهای التهابی مزمن، فشارخون بالا و آسم پیشگیری کند. این کارشناس تغذیه برای نوجوانانی که امسال برای اولین بار روزدار هستند گفت: والدین باید به تغذیه این نوجوانان توجه خاصی داشته باشند چرا که آنها در حال رشد هستند و دریافت انرژی را باید در این یکماه داشته باشند. جودت افزود: وعده افطار این دسته باید بسیار سبک و کم حجم باشد و بهتر است از يک نوشيدني گرم مانند چاي، آب جوش و شير گرم به همراه يک شيريني طبيعي نظير خرما و کشمش استفاده شود و بعد از 3 ساعت وعده شام را استفاده کنند و بعد از صرف سحر نباید سریع دراز بکشند چراکه موجب دل درد و نفخ معده می شود. به گزارش سلام خبر، وی استفاده از سبزیجات،میوه جات،لبنیات،نان و غلات،مواد پروتئینی،گوشت و تخم مرغ را برای این دسته ضروری دانست و اظهار داشت: نوجواناني که اشتهاي کمي دارند مصرف مغزها توصيه ميشود که مادران ميتوانند مغزهاي مختلف (نظير پسته، بادام، فندق و نخودچي) را همراه کمي شکر آسياب کرده و در هنگام سحر يا افطار به فرزندان خود بدهند و يا با مخلوط آنها با شير، يک حريره مغذي و سرشار از پروتئين براي آنها تهيه نمايند. منبع:باشگاه خبرنگاران
می پسندم 3 0 3 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||||||||||||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
|