انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » آخرین اخبار » اخبار علمی و فناوری اطلاعات » طلـــای کثیـــــــــف را دریابیم



طلـــای کثیـــــــــف را دریابیم

  زباله‌ یك‌ ضایعه‌ یا  یك‌ بركت‌؟؟   در ایران‌، زباله‌ خانگی‌ بیشترین‌ سهم‌ تركیب‌ زباله‌ را به‌ خود اختصاص‌ می‌دهد كه‌ بالغ‌ بر ۷۰ درصد آن‌ پس‌ مانده‌ های‌ غذایی‌ و مواد فساد پذیر است‌ كه‌ می‌توان‌ از آنها كمپوست‌ یا مواد آلی‌ مورد نیاز تهیه‌ كرد. از ۳۰ درصد بقیه‌ در حدود ۲۰ درصد درصدش‌ قابل‌ بازیافت‌ است‌. پس‌ فقط‌ در واقع‌ ۱۰ درصد زباله‌ های‌ تولید شده‌ ما دور ریختنی‌ و غیر قابل‌ استفاده‌ است‌ و از زباله‌ می‌توان‌ هم‌ به‌ لحاظ‌ انرژی‌ و هم‌ به‌ لحاظ‌ موادی‌
xgـــhd ;edـــــــــt vh nvdhfdl


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
سه شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۴ قبل از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 1047
حالت :
ارسال ها : 978
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 138
اعتبار کاربر : 23972
پسند ها : 1433
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (18).jpg
تشکر شده : 1000


مدال ها:3
مدال 1 سالگی عضویت
مدال 1 سالگی عضویت
مدال پیشرفت
مدال پیشرفت
کاربران برتر
کاربران برتر

|

 

زباله‌ یك‌ ضایعه‌ یا  یك‌ بركت‌؟؟

 

در ایران‌، زباله‌ خانگی‌ بیشترین‌ سهم‌ تركیب‌ زباله‌ را به‌ خود اختصاص‌ می‌دهد كه‌ بالغ‌ بر ۷۰ درصد آن‌ پس‌ مانده‌ های‌ غذایی‌ و مواد فساد پذیر است‌ كه‌ می‌توان‌ از آنها كمپوست‌ یا مواد آلی‌ مورد نیاز تهیه‌ كرد. از ۳۰ درصد بقیه‌ در حدود ۲۰ درصد درصدش‌ قابل‌ بازیافت‌ است‌. پس‌ فقط‌ در واقع‌ ۱۰ درصد زباله‌ های‌ تولید شده‌ ما دور ریختنی‌ و غیر قابل‌ استفاده‌ است‌ و از زباله‌ می‌توان‌ هم‌ به‌ لحاظ‌ انرژی‌ و هم‌ به‌ لحاظ‌ موادی‌ كه‌ كاربردی‌ و مورد نیاز صنعت‌ است‌، بهره‌ گرفت‌.

متاسفانه‌ ما تقریبا در تمام‌ شهرهای‌ كشور با معضل‌ زباله‌ روبرو هستیم‌. بیشتر مشكل‌ هم‌ مربوط‌ به‌ این‌ است‌ كه‌ زباله‌ های‌ ما در مبدا تفكیك‌ نمی‌شوند و مخلوط‌ جمع‌ آوری‌ و در زمین‌ دفن‌ می‌شود. دفنی‌ هم‌ كه‌ انجام‌ می‌شود به‌ صورت‌ بهداشتی‌ نیست‌.
البته‌ دفن‌ زباله‌ در زمین‌ به‌ خودی‌ خود، مقوله‌ وحشتناك‌ و بدی‌ نیست‌ و یكی‌ از روشهای‌ كم‌ هزینه‌ و موثر مدیریت‌ زباله‌ است‌.

در امریكا نیز هنوز بیش‌ از ۵۰ درصد زباله‌ها دفن‌ می‌شوند ولی‌ این‌ دفن‌ باید براساس‌ اصول‌ بهداشتی‌ و مهندسی‌ صورت‌ بگیرد تا كمترین‌ اثرات‌ را روی‌ محیط‌ زیست‌ داشته‌ باشد. متاسفانه‌ تاكنون‌ در اكثر شهرهای‌ كشورمان‌ تلنبار زباله‌ داشتیم‌ تا دفن‌ بهداشتی‌ آن‌ .

تولید برق از زباله



 

روزانه بیش از 3 میلیون و 500 هزار تن زباله در جهان تولید می شود که سهم ایران از این میزان 40 هزار تن و سهم کشوری نظیر آلمان 90 هزار تن در روز است.
با این تفاوت که در آلمان 80 درصد زباله بازیافت می شود، این در حالی است که میزان بازیافت زباله در ایران تنها هشت درصد است.


در بیشتر کشورهای دنیا زباله منبعی برای تولیدانرژی است و زباله‌هایی که جمع‌آوری و در کوره‌های مخصوص نگهدار شده  تا گاز تولید شده توربین دستگاه را برای تولید نیروی برق به‌حرکت در آورد.

به عنوان مثال مرکز بازیافت و تبدیل زباله به انرژی برق شهر پاریس در نزدیکی رود سنت قرار دارد. این مرکز بازیافت در سال2008 به جای مرکز بازیافت قبلی که از سال1965 فعالیت می‌کرد مورد بهره‌برداری قرار گرفت تا همه 460هزار تن زباله تولیدی ساکنین حومه پاریس به مرکز دفن زباله منتقل نشود. این مرکز که ایسنه نام دارد با میزان انرژی برقی که تولید می‌کند پاسخگوی نیاز ساکنان یک میلیونی حومه شهر پاریس است که سالانه 460هزار تن زباله خانگی تولید می‌کنند.

این مرکز از زباله‌های تولیدی در یک سال 52مگاوات الکتریسیته تولید می‌کند که این میزان انرژی می‌تواند پاسخگوی نیاز 79هزار خانه مسکونی و آپارتمان باشد.

تولید برق از زباله در ایران

 

شهرداری تهران پروژه تولید برق از زباله را در محل گود‌آبعلی که محل دفن زباله و نخاله‌های ساختمانی شهر تهران بود اجرا کرده و قرار است برق مصرفی در تهران تولید کند. 

 روزانه در تهران 7 تا 8 هزار تن زباله تولید می‌شود ؛در جهان متوسط تولید زباله برای هر فرد در حدود 450 تا 500 گرم است در حالی که در ایران هر فرد حدود 800 گرم تا یک‌کیلو گرم زباله تولید می کند و قرار است از این پس از بخشی از زباله های شهر برق تولید شود.


البته تاریخ این خبر مربوط به دوسال پیش است انشاالله که  این طرح عملیاتی شده باشه

منابع
جام جم
شرق نیوز
ویستا نیوز


 




 
















4 تشکر شده از کاربر یاسمن برای ارسال مفید :
سکوت , غروب کربلا 313 , عقیق , محمدELE ,



  می پسندم 5     0  5 
 
 
تعداد پسند های ( 5 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر


    * پاسخ با بیشترین پسند
  1. پسندها :1 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید

















امضای کاربر : یاسمن









 
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
طلـــای کثیـــــــــف را دریابیم
سه شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۳ بعد از ظهر نمایش پست [1]
بانو
rating
شماره عضویت : 1047
حالت :
ارسال ها : 978
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 138
اعتبار کاربر : 23972
پسند ها : 1433
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (18).jpg
تشکر شده : 1000




 بازیافت لوازم الکتریکی و الکترونیکی (بردهای الکترونیکی،قطعات و ….)

مواد اولیه این لوازم معمولا از دسته ی اجسام رسانا البته از نوع مرغوبش هستند و معمولا ما با فلزاتی از قبیل مس،نقره،طلا و آلومینیوم سر و کار داریم.این فلزاتی که نام برده شد به دلیل خصوصیات مفیدشان به دفعات و به مقدار زیاد در تولید قطعات و لوازم برقی استفاده می‌شوند اما پس از غیر قابل استفاده شدن، این قطعات و فلزات به کاربرده شده می‌توانند دوباره بازیافت شوند و مورد استفاده قرار بگیرند و حتی در کم‌ترین حالت ممکن با یک تغییر کاربری ساده در موارد یا صنایع دیگر مورد استفاده قرار بگیرند اما این موارد در صورتی محقق می‌شوند که این لوازم به پروسه بازیافتی خودشان راه پیدا کنند

برای مثال اگر یک کاغذ باطله یا یک ظرف پلاستیکی کهنه توسط شما در سطل زباله‌ی مخصوص قرار نگیرد احتمالا هیچ وقت به مراکز بازیافت مربوطه نمی‌رسد و این نکته در مورد زباله‌های الکترونیکی هم صدق می‌کند.

 نکته مهم در مورد باتری‌ها

البته باتری ها متناسب با نوع کاربری، با تکنولوژی‌های متفاوت ساخته می‌شوند اما اغلب در ساختن آن‌ها از عناصری استفاده می‌شود که معمولا تولیدشان مشکل است و یا گاها ساختارهای شیمیایی خطرناکی دارند. برای مثال می‌توان باتری‌هایی که در ماشین‌ها به کار گرفته می‌شوند را نام برد که در آن‌ها مقدار زیادی سرب استفاده می‌شود . سرب یک فلز با وزن اتمی بالاست و رها کردنش در طبیعت مشکلاتی را به همراه دارد. اگر روی جعبه باتری‌هایی که می‌خرید را نگاه کنید حتما با علامت اختصاری بین‌المللی که شما را از انداختن باتری پس از غیر قابل استفاده شدن در سطل آشغال منع می‌کند رو به رو خواهید شد . این موضوع اهمیت رعایت نکاتی در مورد بازیافت صحیح یا انتقال به مکان‌های مناسب را به ما یادآوری میکند.

 

نشانی یکی از محل های جمع اوری زباله های الکترونیکی

مشهد – خیابان سعدی – بعد از پاساژ مهتاب – باجه ی دریافت زباله های الکترونیکی

haminaa.com

 


  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : یاسمن









 
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد


برچسب ها
طلـــای ، کثیـــــــــف ، را ، دریابیم ،

« گران قیمت ترین مسواک دنیا +تصویر | پروژه ماهواره ایی اوترنت »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 05:00 پیش از ظهر