| آخرین ارسال ها |
| نوار پیام ها |
|
مدیریت پیام ها |
| امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
| اطلاعات نویسنده |
سه شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۹ قبل از ظهر
|
|||||||||||||||
|
بانو
شماره عضویت :
1001
حالت :
DAMAVAND
274
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
69947
پسند ها :
5815
وبسایت من :
وبسایت من
|
![]() « بسم رب الشهدا و الصدیقین »
تااینکه انقلاب شروع شد،ازهمان اوایل انقلاب درپایگاه توحید شبستر بادوستان وبرادران فعالیت می کردند ازکارفرهنگی گرفته تاعملیات ورزمهای شبانه،باکمیته انقلاب اسلامی وانجمن اسلامی شبستر همکاری وفعالیت می کردند.دردوران انقلاب شبانه باهمکاری دوستان خوددرخانه هامی رفتند وکمک مالی می کردند،به خانواده های بی مضاعف رسیدگی می کردند،تاآنجاکه می توانست به آنها کمک می کرد برای زنان بیوه،ازپمپ بنزین شبستر که در ورودی شهربود دران سرمای زمستان نفت می آوردودرمقابل پول ناچیزی می گرفت،هم به آنهامی رسید وهم برای خودش پول در می آورد.ازهمان شروع جنگ تحمیلی عراق فعالیت ایشان زیادشدتاآنجاکه نصفه های شب فعالیت می کرد وبا مخافت پدرومادرش روبه رو بود که چرا دیر وقت می آیی وچیکار می کنی؟ باچه کسی ارتباط داری؟ ولی درمقابل بسیار خونسرد بود وهیچی نمی گفت وفقط می خندیدومی گفت:ماکاری نداریم در پایگاه جمع شده ایم وفقط کتاب می خوانیم.تااینکه ایشان تصمیم گرفتند به جبهه بروند ودرمقابل دشمن بجنگد ودراین دفاع مقدس نقشی داشته باشد،ولی هرموقع حرف جبهه وجنگ به میان می آمد،بامخالفت پدرومادرش،خصوصا پدرش روبه رو می شد.اطرافیان به او می گفتند توحالا بزرگ نشدی که جنگ کنی،شماها باید درس بخوانید،بعدا به جبهه بروید،درس برای شماها واجب است.ولی ایشان می گفتند:درس راهرموقع خواستی می توانی بخوانی ولی مقابل دشمن ایستادن وازاسلام ودین وقرآن دفاع کردن همیشه نیست.ماباید پیرو ولایت فقیه باشیم وشعار مرگ بر آمریکارا درعمل نشان دهیم ودشمن راباید ازخاک میهن اسلامی خودمان دورسازیم.بالاخره درجنگ شرکت کردندودرچند عملیات پیروز شدندوپیروزمندانه به آغوش خانواده خود بازگشتند اما درعملیات والفجرمقدماتی شرکت کردندوگمنام شدند.عباس آقاجانزاده (عموی من) دراین عملیات دردشت عباس گمنام وشهیدشدندوجنازهی ایشان بعدازیازده سال به خانواده برگشت ودرمحله قلعه باغ به خاک سپرده شد. "روحش شاد ویا دش گرامی ،راهش پرتداوم باد"
می پسندم 3 0 3 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
| امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
|
|