آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
پنجشنبه ۱۰ امرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۷ قبل از ظهر
|
|||||
آداب تغذيه/ دکتر سعيد حسيني/متخصص تغذيه و رژيمدرماني/ استاد دانشگاه علوم پزشکي تهران زولبيا و باميه بخوريم يا نخوريم؟ ستون «آداب تغذيه» اين شماره را به پاسخ سوال خانم احمدوند اختصاص دادهايم که از «سلامت» پرسيدهاند: «من عادت دارم هر شب موقع افطار، تعدادي زولبيا و باميه همراه چاي يا شير بخورم... از آنجا که متخصصان تغذيه مصرف زولبيا و باميه را چندان مناسب نميدانند، ميخواستم بدانم دليل اين موضوع چيست و آيا جايگزين مناسبي براي اين شيريني وجود دارد يا نه؟» در پاسخ به خانم احمدوند و ساير طرفداران زولبيا و باميه بايد بگويم زماني که شما در ماه رمضان براي مدت طولاني چيزي نميخوريد و نمينوشيد، ميزان قند خونتان افت ميکند. زماني که در وعده افطار، خوراکيهاي داراي قند ساده مانند زولبيا، باميه، قند يا شکر مصرف شوند، قندخون به سرعت بالا ميرود، ميزان انسولين خون به شدت و سرعت افزايش مييابد و در نتيجه فرد بعد از مدت کوتاهي با افت قند خون ناگهاني مواجه ميشود. به همين دليل ما توصيه ميکنيم که روزه خود را با خوراکيهاي شيرين داراي قند ساده باز نکنيد. در ميان انواع اين خوراکيها، ميزان قند سادهاي که به واسطه خوردن زولبيا و باميه توسط بدن مصرف ميشود، بيشتر از قند ساده موجود در قند و شکر است؛ زيرا ما معمولا قند و شکر را محدودتر از زولبيا و باميه که خوشخوراکتر و خوشمزهتر هستند، ميخوريم. از طرف ديگر، روغن فراواني که براي سرخ کردن زولبيا و باميه هم مورد استفاده قرار ميگيرد، باعث ميشود ما بيشتر در مورد مصرف اين نوع شيريني، جانب احتياط را رعايت کنيم. در ضمن، استفاده از روغن فراوان در روند پخت زولبيا و باميه، هم ميتواند باعث ابتلا به اضافه وزن بعد از سپريکردن ماه رمضان شود و هم ميتواند سلامتمان را به خطر بيندازد. در موارد بسياري، مشاهده شده از روغنهاي چند بار مصرف براي سرخکردن زولبيا و باميه استفاده ميشود و چنين روغنهايي که چند بار در معرض حرارت بالا قرار گرفتهاند، ميتوانند سلامت مصرفکننده را به طور جدي تهديد کنند.
درباره سوال دوم اين خواننده عزيز هم بايد تاکيد کنم که در صورت امکان ميتوانيد خوراکيهاي شيرين و سالمتر ديگري مانند خرما يا عسل که قندشان مانند زولبيا و باميه، ساده نيست را جايگزين کنيد. زيرا مصرف اين خوراکيهاي شيرين و البته سالم، باعث افزايش ناگهاني سطح قند و انسولين خون، بعد از باز کردن روزه نميشود. می پسندم 4 1 3 تعداد آنلایک ها ( 1 ) از این کاربر
|
||||||
|
اطلاعات نویسنده |
زولبيا و باميه بخوريم يا نخوريم؟
شنبه ۶ دی ۱۳۹۳ ۰۹:۰۹ بعد از ظهر
[1]
|
|||
مدیر انجمن انجمن دفاع مقدس
شماره عضویت :
1784
حالت :
ارسال ها :
3460
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
462
اعتبار کاربر :
72225
پسند ها :
2031
تشکر شده : 2670
|
می پسندم 0
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
زولبيا و باميه بخوريم يا نخوريم؟
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۸ قبل از ظهر
[2]
|
||
عضو
شماره عضویت :
2970
حالت :
ارسال ها :
23
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
16
اعتبار کاربر :
72
پسند ها :
9
تشکر شده : 3
|
می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر |
||
|
اطلاعات نویسنده |
زولبيا و باميه بخوريم يا نخوريم؟
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۷ بعد از ظهر
[3]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
499
حالت :
ارسال ها :
4733
محل سکونت : :
حریم قدس
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
1104
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
74582
پسند ها :
4202
تشکر شده : 5426
|
من گفتم ضرر داره که
می پسندم 2 0 2 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
برچسب ها
|
زولبيا ، باميه ، بخوريم ، يا ، نخوريم؟ ، |
|