آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
|
اطلاعات نویسنده |
دوشنبه ۱ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۵۶ بعد از ظهر
|
|||||||
بانو
شماره عضویت :
1310
حالت :
ارسال ها :
3265
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
431
دعوت شدگان :
2
اعتبار کاربر :
74079
پسند ها :
5100
تشکر شده : 6163
|
مواد لازم برای طرز تهیه دلمه برگ مو برنج (نیم دانه باشه بهتره ):4 پیمانه گوشت : به میزان لازم لپه باقلا:یک پیمانه سبزی دلمه:(تره، جعفری، گشنیز، شبت، پیازچه، ترخون و مرزه)یک کیلو برگ مو نمک ،زردچوبه،ادویه،فلفل سیاه به میزان لازم آبلیمو:3 قاشق غذاخوری ماست :نیم کیلو روغن :به میزان لازم برنج و باقلا رو هر کدوم جداگانه میذاریم میپزیم سبزی دلمه رو خرد میکنیم و با روغن (یه مقدار روغن زعفرانی هم باشه بهتره)میذاریم تفت بخوره بعد از اینکه 10 دقیقه ای سبزیمون رو تفت دادیم گوشت رو به سبزی اضافه میکنیم و 15 دقیقه دیگه میذاریم که با همدیگه تفت داده بشه در همین زمان زردچوبه -ادویه -فلفل سیاه-و نمک رو اضافه میکنیم بعد توی یه ظرف بزرگتر برنج آبکش شده و باقلا پخته شده رو با مواد دلمه قاطی میکنیم وآبلیمو و ماست رو اضافه میکنیم و خوب با همدیگه قاطی میکنیم که مواد دلمه با برنج کاملا یکدست بشه برگ های مو رو بصورت زیر روی همدیگه قرار میدیم (برگهایی که بزرگن همون یه دونه اش کافیه) (من خودم از دلمه خیلی ریز خوشم نمیاد برای همین اینکار رو کردم) بعد 2 قاشق از مواد دلمه رو وسط برگها قرار میدیم و بعد برگها رو بصورت بقچه میپیچونیم به این صورت همه رو به این صورت توی قابلمه میچینیم در این مرحله 2 تا کاسه بزرگ آب جوش رو روی دلمه ها میریزیم و در یه قابلمه ایی که کوچیکتره رو روی قایلمه میذاریم که فشار زیادی رو به دلمه ها بیاره و در هنگام پخت دلمه ها باز نشن و یه قابلمه کوچیکتر هم پر از آب میکنیم که درب قابلمه سنگین تر بشه اگه در قابلمه رو سنگین نکنید احتمال اینکه دلمه ها باز بشن زیاده پس حتما به این نکته مهم خیلی توجه کنید و بعد شعله گاز رو کم میکنید و حدود 2 ساعتی میذاریم که آبش چیده بشه و وقتی که آبش چیده شد قابلمه رویی رو بر میدارین و در قابلمه رو برمیگردونید و میذارید که دلمه ها با حرارت ملایم دم بکشن (ممکنه آب دلمه های شما قبل از 2 ساعت چیده بشه،پس باید مدام به دلمه تون سر بزنید ببینید آب داره یا نه) نکته: خیلی ها برنج رو برای دلمه فقط میخیسونند و همونجوری نپخته با مواد دلمه قاطی میکنن اگه اینجوری کردین هم زمان پخت بیشتر میشه هم آبش رو باید بیشتر بریزید ولی به نظر من حتما برنج رو قبلش بپزید و آبکش کنید چون دلمه ها اینجوری نرم تر میشن و خیلی لذیذ تر میشن در آخر هم 2 قاشق روغن رو داغ میکنید و روی دلمه ها میریزد امیدوارم که خوشتون بیاد (فقط یه نکته دیگه اینکه خیلی ظرف کثیف میکنه بعدش پوستتون کنده میشه تا ظرفا رو بشورین)
می پسندم 6 0 6 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||||
|
اطلاعات نویسنده |
(((طرز تهیه دلمه برگ مو)))
سه شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۶ قبل از ظهر
[1]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
499
حالت :
ارسال ها :
4733
محل سکونت : :
حریم قدس
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
1107
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
74582
پسند ها :
4202
تشکر شده : 5426
|
الحق والانصاف که دادن لقب کدبانو برازندتونه بانو جان خیلی زحمت کشیدی دست وپنجت درد نکنه واقعا عالی بود اما یه تفاوت هایی با دلمه های طرف ما داشت
نوش جون خودت واعضای خانواده /فقط یه نکته برام مبهم موند اون آخرش گفتی پوست کی کنده میشه ؟؟؟؟ چند نمونه هنرنمایی در امر دلمه پزی رو هم میزارم ببینن دوستان خالی از لطف نخواهد بود
.
این تزیییناتو زیاد جدی نگیرین مهم خوردنشه نوش جاااااااااااااااااااان می پسندم 0
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
(((طرز تهیه دلمه برگ مو)))
سه شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۴ قبل از ظهر
[2]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
1992
حالت :
ارسال ها :
571
محل سکونت : :
خلیج همیشه فارس
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
145
اعتبار کاربر :
8737
پسند ها :
570
تشکر شده : 342
|
خدابگم چیکارتون نکنه دخترا دلمون خواست کهههههههه
می پسندم 0
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
(((طرز تهیه دلمه برگ مو)))
سه شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱ قبل از ظهر
[3]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
1713
حالت :
ارسال ها :
649
محل سکونت : :
شهر شقایق ها
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
118
اعتبار کاربر :
40235
پسند ها :
563
تشکر شده : 1319
|
دستت درد نکنه/چ آموزش قدم ب قدم کاملی/خیلی خوشم اومد/ممنون
می پسندم 0
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
(((طرز تهیه دلمه برگ مو)))
سه شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۸ بعد از ظهر
[4]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
1310
حالت :
ارسال ها :
3265
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
431
دعوت شدگان :
2
اعتبار کاربر :
74079
پسند ها :
5100
تشکر شده : 6163
|
نوشته شده توسط : حریم قدس » نوش جون خودت واعضای خانواده /فقط یه نکته برام مبهم موند اون آخرش گفتی پوست کی کنده میشه ؟؟؟؟ پوست همون بنده خدایی که ظرفا رو شست می پسندم 0
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
(((طرز تهیه دلمه برگ مو)))
سه شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۰۱ بعد از ظهر
[5]
|
||
عضو
شماره عضویت :
1535
حالت :
ارسال ها :
1343
محل سکونت : :
زنجان
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
249
اعتبار کاربر :
9930
پسند ها :
507
تشکر شده : 1638
|
گشنم شد گگگگگگگگگگ
می پسندم 0 |
||
|
اطلاعات نویسنده |
(((طرز تهیه دلمه برگ مو)))
سه شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۰۴ بعد از ظهر
[6]
|
|||
یچیزی میخواستم نشون بدم که هرچی گشتم عکسشو پیدا نکردم مگر اینکه خودم از خودم عکس بگیرم و این چیزی رو که میخواستم نشون بدمو نشون بدم که مطمئنم گه اینکارو میکردم از خنده شاید خدای ناکرده بلاهایی سرتون میومد که پشیمون شدم از اونجایی که خودمم دلم نمیخواد عکسم رسانه ای بشه ولی منم تو ذهنم یه روش تزئین داشتم که فراموشش میکنیمو ازش میگذریم صرفا برای سلامتی شما
روش ابتکاری و انتزاعی خودمه که یهو به ذهنم رسید خب خانم بانوی آفتاب آموزشتون عالی و خوب بود و دقیقا چیزیه که اینجا خانما درست میکنن ممنون زنگ قابلمه که عالی بود بنفش بهترین رنگ است همواره. و خانم حریم قدس از شما هم خیلی ممنون بابت مدل هایی که گذاشتید اینم بگم همین مدل هایی که گذاشتید باعث شد اون روش ابتکاری که بالا گفتم به ذهنم برسه که دیگه بگذریم ممنون می پسندم 0
|
||||
|
اطلاعات نویسنده |
(((طرز تهیه دلمه برگ مو)))
سه شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۰۹ بعد از ظهر
[7]
|
|||
من باقلا دوس ندارم
ویرایش ارسال توسط : صبا
در تاریخ : سه شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۱ بعد از ظهر می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||
|
اطلاعات نویسنده |
(((طرز تهیه دلمه برگ مو)))
سه شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۰۴ بعد از ظهر
[8]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
1047
حالت :
ارسال ها :
978
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
138
اعتبار کاربر :
23972
پسند ها :
1433
تشکر شده : 1000
|
ممنون دست گلت درد نکنه کد بانوی عزیزم مام دلمه رو همینجوری میپیچیم هم باز نمیشه هم مجلسی تره طرز تهیشم یک کمی با مال بانو فرق میکنه البته روش پیچیدن بانو سریعتر ه می پسندم 0
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
(((طرز تهیه دلمه برگ مو)))
سه شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۵۷ بعد از ظهر
[9]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
499
حالت :
ارسال ها :
4733
محل سکونت : :
حریم قدس
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
1107
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
74582
پسند ها :
4202
تشکر شده : 5426
|
نوش جان می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
(((طرز تهیه دلمه برگ مو)))
سه شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۵۱ بعد از ظهر
[10]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
1310
حالت :
ارسال ها :
3265
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
431
دعوت شدگان :
2
اعتبار کاربر :
74079
پسند ها :
5100
تشکر شده : 6163
|
نوشته شده توسط : صبا » من باقلا دوس ندارم خب عزیزم به جا باقلا میتونید لپه بندازید کسانی هم که تو خانواده کودک فاویسم دارن حتما به جا باقلا لپه بندازن می پسندم 0
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
(((طرز تهیه دلمه برگ مو)))
سه شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۵۳ بعد از ظهر
[11]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
1310
حالت :
ارسال ها :
3265
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
431
دعوت شدگان :
2
اعتبار کاربر :
74079
پسند ها :
5100
تشکر شده : 6163
|
نوشته شده توسط : یاسمن » ممنون دست گلت درد نکنه کد بانوی عزیزم مام دلمه رو همینجوری میپیچیم هم باز نمیشه هم مجلسی تره طرز تهیشم یک کمی با مال بانو فرق میکنه البته روش پیچیدن بانو سریعتر ه یاسمن جان من هر کاری کردم نتونستم اینجوری بپیچونم اما حالا با این فیلمی که حریم گذاشته سر فرصت میبینم شاید یاد گرفتم می پسندم 0
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
(((طرز تهیه دلمه برگ مو)))
سه شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۰ بعد از ظهر
[12]
|
|||
عضو
شماره عضویت :
1311
حالت :
ارسال ها :
1657
محل سکونت : :
هرجا خطری تره
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
519
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
16628
پسند ها :
1231
تشکر شده : 2189
|
والا ما که تا حالا ازین چیزا نخوردیم
حالا خوردنی هست؟؟ خیلی سبزه چون رنگش خیلی سبزه خوشم اومد از غذا باید خوشمزه هم باشه ولی من به شخصه کله پاچرو به تموم غذاهای جهان ترجیح میدم اونم کله پاچه دس پخت مادر جان حالا اگه وقت شد و عمری بود غذا ابتکاری خودم که از قارچو هویچو سویا و پیاز(خیلیکم)سیبزمینی وگوجه و سبزی خشک تهیه میشرو قرار میدم البت بجای سویا میشه از گوشت چرخ شده استفاده کرد(گفتم سویا تاخدایی نکرده تلفات زیاد نشه) تعجب نکنید اینجانب سردار اولین مرد عاااااشق اشپزی هستم ههههه اوایل وقتی اشپزی میکردم بهم میگفتن اول خودت بخور بینیم زنده میمونی یا نه؟؟الان هر جا که رفقا دور هم هستیم من وارد عمل میشم تهش یکی دو لقمه میمونه برام چقد تعریف کردم از خودم هههههه می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
|
برچسب ها
|
(((طرز ، تهیه ، دلمه ، برگ ، مو))) ، |
|