|
(نسخه قابل پرینت موضوع) عنوان موضوع : خانم عزیز آقای عزیز نمایش موضوع اصلی : |
خانم عزیز : ♡ به شوهرت افتخار کن. ♡ کسی را با او مقایسه نکن. ♡ اقتدار و غرور او را نشکن. ♡ دلبری و فریبایی و طنازی پیشه کن و در خواست هاتو با ناز و دلبری برآورده کن. ♡ پناهگاه شوهرت باش تا فقط به تو پناهنده بشه. ♡ هیچگاه بدون آرایش مقابل شوهرت نشین. ♡ لبخند قشنگت را در هیچ شرایطی با اخم معاوضه نکن. ♡ برای شوهرت هدیه بخر و همیشه روزای خاص زندگی تو جشن بگیر. ♡ وقتی وارد خونه می شه، به پیشوازش برو. دستشو بگیر. بِزار روی صورتت. ♡ وقتی غذا رو سر سفره می ذاری به او بگو : نمی دونم خوشت میاد یا نه ؟! آقای عزیز: ❤ واژه « دوست داشتن »را فقط برای او هزینه کن! ❤ از عشقت برای او هزینه کن ، نه فقط از ثروتت! ❤ زیبایی همسرت را ستایش کن! ❤ از دست پختش تعریف کن ! ❤ اقتدار و صلابت را جایگزین خشونت کن! ❤ هر وقت بهت شک کرد ، با صداقت و مهربانی مطمئنش کن! ❤ اگه گفت : دلم گرفته تو این خونه ! بگو : در اولین فرصت روی دوشم سوارت می کنم تو آسمونا میگردونمت ! ❤ اگه گریه کرد ، خیلی دستپاچه نشو ! فقط نوازشش کن! ❤ اگه گفت : از دست بچه ها خسته شدم ! بگو : بهت حق می دم ! تو خیلی صبوری ! ازت متشکرم ! ❤ اگه باهات قهر کرد ! بگو : قهرت هم مثل مهرت قشنگه ! |